Tussen de velden aan de rand van de Kempen is er een passie voor dranken gegroeid. Gegroeid uit een verlangen om de echte smaak van limonade te ontdekken, gegroeid uit een frustratie dat er enkel chemische limonades beschikbaar zijn aan een betaalbare prijs.

Dit in het achterhoofd ben ik begonnen met experimenteren. Ben ik begonnen met opleidingen te volgen om mijn weg in mijn smaakpalet te ontdekken, om te weten hoe ik dingen kan combineren. 

Een zoektocht die 2 jaar duurde en met de opkomst van Covid19 en de bijhorende lockdown alles in een stroomversnelling plaatste. Eindelijk had ik de tijd om te experimenteren, om alles tot in detail te testen, te proeven en te ontdekken.

Toen alles naar mijn smaakgevoel op punt stond was het uiteraard nodig om de mening van anderen te vragen. Via anonieme online formulieren konden de testpersonen hun vrije mening geven. Sommigen zijn geen limonade drinkers, sommigen verstokte limonadedrinkers en uiteraard waren er ook verstokte alcoholdrinkers bij. 

Uiteraard heb ik niet iedereen kunnen overtuigen en dat was ook de bedoeling niet. We hebben allemaal onze eigen smaakvoorkeuren en al maar goed ook. 

Mijn overtuiging was dat minstens 40% één of meerdere limonades of ice-t's zeer lekker diende te vinden, 30% lekker en maximum 30% niet lekker vindt. Dit is me ook gelukt. 

 

Een ander belangrijk aspect is de prijs. Ik zou mezelf onverantwoord vinden als ik geen limonade kan produceren dewelke qua prijs kan concurreren. Dit is me dan ook uiteindelijk gelukt. Gezonde limonade aan een goede prijs, is dat niet wat we allemaal willen.

 

Tot op heden maak ik de limonades en ice-t's nog volledig zelf en zal dit ook blijven doen zolang dit haalbaar is voor mij. Ongeacht wat, één ding zal niet veranderen. Gezonde limonade en ice-t's voor een gezonde prijs.