Algemene voorwaarden

In deze algemene voorwaarden wordt steeds, Merkaa, Melkouwensteenweg 87, 2590 Berlaar met BTW nummer: BE0630563049 vernoemd als de verkoper. De partij die producten aankoopt zal vernoemd worden als zijnde koper.

 

Op de producten die u aankoopt geldt er een garantie tot en met de datum vermeld op het product. Producten kunnen enkel terug ingeleverd worden indien er iets mis is met de drank of de fles.

Eens de fles geopend vervalt de garantie op het product en is verkoper niet meer verantwoordelijk indien het product dan niet meer voldoet.

Producten worden steeds weergeven inclusief BTW. Op voedingsproducten geldt een BTW van 6%. Op accessoires geldt een BTW van 21%.

 

Producten kunnen mits een besteld bedrag gratis geleverd worden binnen een straal van 15km (google maps telt hier als referentie), te tellen van het adres van Merkaa, hierboven meegedeeld. Indien u wenst dat de producten toch geleverd worden buiten een straal van 15km kan dit door een extra meerprijs, zijnde €1 per km.

Producten kunnen steeds opgehaald worden na bestelling en na confirmatie dat de bestelling klaar is op het adres van Merkaa, na afspraak dewelke gebeurt via mail of sms.

 

Limonades en ice-t's worden nooit verzonden. Thee en accessoires kunnen verzonden worden volgens het tarief dat u kan kiezen bij de bestelling.

Producten worden enkel verzonden binnen België. 

 

U kan kiezen dat u online betaald of betaald bij afhaling of levering. Bij betaling bij levering of ophaling kan dat cash of via payconiq. Indien u besteld bent u verplicht de goederen te betalen. Indien u toch van de aankoop wenst af te zien dient u binnen de 24u uw bestelling te annuleren, anders kan er een factuur opgemaakt worden die 30% van het totaalbedrag van de bestelling bedraagt.

 

De door u ingevulde gegevens worden door Merkaa enkel gebruikt voor interne verwerking. Deze zullen enkel maar gebruikt worden voor zaken met betrekking tot uw bestelling.